(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-49299686-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
ChangeIt Support2018-04-23T22:21:39+00:00

ChangeIt_supportTrenger du support? Privat eller i din bedrift?

Har du en maskin som har problemer du ønsker å få utbedret? Har du en server eller en tjeneste du ønsker å forbedre, utvide eller erstatte?

Trenger du noen til å supportere oppgaver i en mindre bedrift, uten å ha en egen IT avdeling?

Det fins et stort utvalg av utstyr i dag som kan være  komplisert å sette sammen til å utnyttes optimalt. Noe utstyr krever mye kunnskap for å sette opp riktig. 

Trenger du kompetanse til dette, innehar ChangeIt lang erfaring på denne type tjeneste.

Ring oss eller skriv en kort forespørsel på kontakt skjema, så tar vi kontakt så fort vi kan!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Navn / Bedrift

Emne

Melding


Denne websiten gjør bruk av cookies og tredjeparts tjenester. Her finner du Personvernopplysninger våre. Innstillinger Ok

Tracking Cookies

Vi bruker:

Informasjonslagring og tilgang

Lagring av informasjon eller tilgang til informasjon som allerede er lagret på din enheten, for eksempel annonseringsidentifikatorer, enhetsidentifikatorer, informasjonskapsler og lignende teknologier.