(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-49299686-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Om oss2018-04-23T22:44:05+00:00

Change IT er et lite byrå i rask utvikling.

Bedriften innehar kompetanse fra drift av større konsern. Utvikling og bygging av serverparker. Innkjøp av tjenester. Oppgraderinger og drift av et vidt spekter av software. Samarbeid mellom store konsern og mindre bedrifter. Utleie av personell. Prosjektledelse av større IT prosjekter med budsjett på flere titalls millioner til veldig små prosjekter til noen tusenlapper med stor gevinst.

Denne kompetansen innebærer at vi mener å kunne ta gode strategiske valg ved bruk av gjennomtenkte løsninger.

Change IT benytter dagens teknologi til å finne de beste løsningene for din bedrift. Samtidig med at vi har et godt nettverk av samarbeidspartnere som vi kan benytte oss av.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Denne websiten gjør bruk av cookies og tredjeparts tjenester. Her finner du Personvernopplysninger våre. Innstillinger Ok

Tracking Cookies

Vi bruker:

Informasjonslagring og tilgang

Lagring av informasjon eller tilgang til informasjon som allerede er lagret på din enheten, for eksempel annonseringsidentifikatorer, enhetsidentifikatorer, informasjonskapsler og lignende teknologier.